luni, 14 martie 2011

Frumusetea vietii





Tobias despre noua constiinta: Voi credeti ca munca constiintei pe care o faceti este doar aici pe Pamant.Nu este.Este in celalalte regate.Pentru ca, dupa tine vine val ,dupa val,dupa val dintre cei noi.Ingeri se aliniaza ca sa vina pe Pamant nu pentru provocare nu doar pentru evolutia sufletului lor dar pentru simpla frumusete de a participa in realitatea fizica pe care o ajutati sa o creati.Nu exista loc in Univers sau Omnivers care are potentialul frumusetii ca Pamantul.

Tobias despre sentimente: Asa cum mergem in aceasta Noua Era este timpul sa mergem dincolo de minte.Va dezvoltati acest sentiment,capacitate,dincolo de minte aveti tendinta sa luati lucrurile foarte personal, aveti tendinta sa le luati inauntru. S-ar sa simti o discordanta intr-un loc nu foarte indepartat de aici . S-ar putea sa simtiti zarva politica intr-o alta parte a lumii chiar acum.S-ar putea sa simtiti tristetea unor specii animale care pleaca de pe Pamant chiar acum.Si luati asta in voi personal.Nu este a voastra! Nu este a voastra!Voi  doar simtiti!Singurele lucruri care sunt ale voastre  daca sunt  sentimente daca este  trecut , rani  talente  capacitate. Singurele lucruri care sunt ale voastre sunt cele pe care le alegeti.
Pe 19 iulie 2009 va fi ultima mea aparitie publica,ultimul meu chanel public.Ma intorc pe Pamant,ma incarnez inca odata,si astept cu nerabdare sa fiu uman din nou.


Tobias despre pasiunile sale: Dragostea de Sine sa-i faci pe  alti  sa  realizeze  cum  este sa   te   indragostesti nebuneste de tine si sa nu te simti vinovat de asta.


Aspectologie: Ati avut mii de aspecte din vietile anterioare.In aceasta viata v-ati creat aspecte ale voastre sa se ocupe de diferite situatii.Aceasta este calea Creatorului.Multi umani au aspecte foarte ranite,energie blocata.Si pentru a va integra in totalitate si sa treceti prin ascensiune,este  important sa aduceti toate aspectele inapoi acasa.Unii dintre voi aveti aspecte departe in Univers.Un aspect care a fost brutalizat,un aspect care a fost atat de ranit emotional,incat pluteste in taramurile superioare.Unii dintre voi aveti  aspecte, le auziti! Ele sunt cele care-si bat joc de voi,ele sunt cele care va injosesc,va fac in diferite feluri .Uneori sunt gandurile rele ce trec prin mintea voastra si va intrebati de unde vin.Sunt aspecte care sunt asa de ranite incat sunt  manioase sau singuratice.Ele nu simt ca sunt in siguranta sa vina acasa la voi.Tot ce vor ele sa fie invitate inapoi acasa la voi,la spatiul sigur,la viata voastra chiar acum.Totul este despre Compasiune totala.Sunteti acum in Momentul de Acum?Sunteti prezenti in viata in voastra?Participati voi in viata voastra? Daca da  atunci  ele  se  pot   intoarce acasa deasemenea.Daca ati plecat in alta parte,avand remuscari pentru  trecut , ingrijorati  pentru  viitor sau ascuzandu-va de cine sunteti,nu se vor intoarce acasa.



Tobias despre schimbare si criza spirituala: Multi , multi dintre voi care stati aici astazi. Ve-ti  trece  prin  inca  o  criza  spirituala . Aceasta criza spiritual va va duce in miezul vostru. Nu  o  evitati !Simtiti-o si  traiti-o ! Si experimentati-o!Stiti cand erati un copil mic va catarati intr-un copac si ati cazut,ati cazut de pe el.Va plimbati cu bicicleta pe strada si ati intrat intr-un perete va jucati cu alti copii si ati fost trasniti peste cap.Ati fost loviti.Spunem ‘’Bump’n Fill’’ (lovire si simtire).Aceasta permite unui aflux al divinului in fata voastra. Acel Divin,acea esenta a voastra, vrea sa intre,vrea sa fac parte din viata voastra de zi cu zi.Divinul vrea sa stie cum este sa… priveasca acele pietre la ora 6 noaptea si sa vada  frumusetea  pe care  numai  ochii  umani  o  vad  chiar acum. Vrea sa conduca o masina,  sa  bage viteza .Oh,Divinul este precum un adolescent in acest sens.Vrea sa se puna la volan.Invitati-va Divinul inauntru,aduceti-l in viata voastra!El vrea sa…Este foarte curios in legatura cu nevoile voastre  biologice.Mergeti  la toaleta doamnelor sau a domnilor.El vrea sa stie de ce…Cu adevarat vrea! Vedeti...voi   vorbiti   despre Spirit.Studiati Spiritul.Dar acum este timpul sa traiti Spiritul in viata voastra! ESTE  TIMPUL  SA  TRAITI SPIRITUL IN VIATA VOASTRA!Va trimit iubirea mea,multumirile mele,onoarea mea pentru tot ceea ce faceti.Nu suntei niciodata singuri dragilor.Niciodata!SI ASA ESTE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu