vineri, 20 decembrie 2013

Wayne Dyer - Fara scuze!In acest video, Wayne Dyer prezinta un program bazat pe cea mai noua carte a sa "Fara scuze!". Aceasta prezentare a avut loc de asemenea si cu ocazia celei de a zecea aniversari a primei sale aparitii publice in televiziune.

Wayne Dyer identifica cele mai frecvente scuze utilizate si ii invata pe telespectatori o metoda prin care acestia o pot folosi imediat pentru a schimba obiceiurile daunatoare si pentru a se muta in noi taramuri ale posibilitatilor.

Iata cateva din scuzele utilizate frecvent de fiecare dintre noi:
"O sa fie riscant."
"Sunt prea ocupat."
"O sa dureze prea mult."
"Nu sunt indeajuns de destept."
"Nu merit."
"Nu sunt indeajuns de puternic."
"Nu imi permit."

Scuzele sunt de obicei tipare de gandire, un mod de a deraia de la drumul nostru, de la visul sau acel lucru semnificativ care ne face sa ne simtim impliniti in viata noastra. Fiecare actiune pe care o facem sau nu este o alegere iar acest program este bazat pe alegerea constienta. Desi auzim de nenumarate ori ca nimeni nu se poate schimba, Wayne Dyer sustine contrariul, si anume ca oricine se poate schimba si ca nu ar trebui sa ne subestimam aceasta abilitate.

Wayne Dyer prezinta cateva idei motivante:
1. Sa nu iti subestimezi niciodata puterea de a te schimba; sa nu iti supraestimezi niciodata puterea de a-i schimba pe altii.
2. Atunci cand iti corectezi mintea, restul isi va gasi locul instant.
3. Obiceiul este obicei, si sa nu fie aruncat aruncat pe fereastra de catre orice om, ci convins sa faca cate un pas sa iasa afara.
4. Pentru ca o calatorie de 1000 de mile incepe cu un singur pas, fa acel pas!

Acest video este doar un extras din prezentarea programului in mai multi pasi oferit de Wayne Dyer, prezentat si in cartea sa "Fara scuze!". Prin urmare poti si tu sa practici metoda pentru a iesi din modul uzual de gandire care nu te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele, pentru a elimina scuzele si convingerile limitatoare care nu fac decat sa iti amane implinirea.

Wayne Dyer te invita si pe tine sa le spui adio scuzelor.