vineri, 30 noiembrie 2012

Scrisori catre Dumnezeu

Dupa ultimul articol postat, in care doream sa constientizezi, ca desi traim intr-o perioada magica, in care s-au creat atat de multe minuni, progresand intr-o multitudine de domenii intr-un ritm mai mult decat rapid, omul a ales pe plan sufletesc izolarea, preferand sa slujeasca mai mult forma decat viata, ajungand astfel la o cotitura majora, rezultatul acestei alegeri ducand la depresii, anxietate si multe boli imune care se inmultesc pe zi ce trece tot mai mult. M-am gandit sa revin azi cu un nou articol, care se vrea urmarea mesajului transmis de Krishnamurti, prin care doresc sa iti arat, ca ne aflam aici sa ne implinim prin actiune. Am optat pentru aceasta forma de constientizare, fiindca mult prea multe persoane mi se plang ca isi simt viata goala, ca desi sunt inconjurate de membrii familiei, de colegi si cunoscuti, ca desi au absolut tot ce isi doresc, cu toate acestea nu isi simt rostul in lume. Draga suflet minunat, rostul nostru in lume este sa traim in cooperare, sa ne unim intr-un bine comun, sa devenim faruri pentru toti cei ce doresc sa impartaseasca bucuria vietii cu noi. Indiferent cum alegem sa facem asta, important este sa actionam in mod constant. De ce sa asteptam sa experimentam ceva dureros, ca sa ne reamintim de menirea pe care o avem? Daca ti-a placut filmul Pay it forward, iata inca unul la fel de valoros si plin de invataminte pretioase. Enjoy mesajul filmului, si da-l mai departe.

http://caleaspretine.wordpress.com/category/filme/page/2/

miercuri, 21 noiembrie 2012

duminică, 18 noiembrie 2012

duminică, 11 noiembrie 2012

sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Solar Fields - Rediscover

Solar Fields - Night Traffic City




MEDITATII...

Ca unul care, de foarte multi ani, are PRACTICA meditatiilor zilnice, si nici azi nu se simte tentat sa spuna "eu sunt intr-o stare meditativa permanent, deci nu mai meditez", convins ca starea meditativa fireasca se adapa mereu din practica, ca si multi alti parametrii ai Fiintei, fac azi aceasta postare.
Aici, la Timisoara, noi meditam de mai multe ori pe zi acum, meditatii foarte puternice si in frecvente foarte inalte. Desigur multi ni se alatura in meditatiile de acum "clasice", de la ora 21, dar este posibil ca unii sa aiba dorinta de a ni se alatura si in altele. Ca atare Silviu a avut initiativa de a crea un grup pe facebook destinat sincronizarii amatorilor, aflat pe linkul:
facebook
Postarea aceasta o fac din doua motive, unul fiind popularizarea grupului si un al doilea faptul ca azi incarc niste arhive de muzica inalt vibratorie, iar linkurile de download le pun pe acest grup. Desigur in zece zile ele expira si eu nu ma mai ocup de urcarea lor iarasi. Tot prin intermediul facilitatilor facebook sper sa pot face publice orele, aleatoare, cand aici au loc meditatii.
Acestea fiind zise, doresc bun venit tuturor amatorilor de meditatii.