joi, 29 septembrie 2011

RENUNTAREA LA GAND


Ati auzit de multe ori, cei care va preocupati de evolutia propriei constiinte, ca nu exista nici o diferenta intre noi din punctul de vedere al esentei spirituale (Sinele divin) care defineste natura umana. Si totusi care este diferenta dintre tine si o fiinta realizata spiritual? Fiinta realizata spiritual este Una cu acest moment, cu momentul prezent. Ea nu se opune intern momentului prezent cu tot ceea ce el poate aduce. Ea nu este rezistenta interior la ceea ce se produce, existentei lui ACUM, indiferent ce aduce acest moment de ACUM.

In aceasta conferinta Eckhart Tolle prezinta propria sa viziune cu privire la procesul transformarii constiintei.




marți, 27 septembrie 2011

luni, 26 septembrie 2011

joi, 22 septembrie 2011

vineri, 16 septembrie 2011

Anatomia sexului (2011)

http://documentare.digitalarena.ro/anatomia-sexului-2011/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+documentareonline+%28Filme+Documentare+Online%29

The Compass-Busola (documentar)

Filmul poate fi vizualiza online aici:



Poate fi descarcat de aici: Filme Pentru Spirit


“Busola, este o poveste stralucitoare despre descoperirea sinelui care misca viata, schimband-o intr-o lectie.”
Povestea “vizuala” a filmului este calatoria (simbolica) a unui tanar. Ea se deruleaza in amintirea personajului, care isi scrie istoria vietii, la batranete. Este un drum necunoscut, dar luminos. Calatorul isi alege calea, pas cu pas, intr-un peisaj salbatic, prin paduri, dealuri si vai, fara sosele sau poteci.
Dar “greutatea” filmului este data de invataturile unui sir impresionant de vorbitori celebri in domenii ca dezvoltarea personala, spiritualitate si life coaching: Joe Vitale, John Assaraf, Bruce Lipton, John DeMartini, Marie Diamond si John Spencer Ellis, ca sa numesc numai cativa. Pe masura ce calatorul avanseaza in calatoria lui, vorbitorii intervin cu scurte secvente de inspirare, incurajare si sfaturi pentru o viata mai buna, mai plina de bucurii, mai abundenta, mai fericita.
Filmul este impartit in 16 segmente care acopera etapele vietii, ale propriei noastre calatorii de la nastere si pe parcurs.
Fii pregatit sa vezi un film care te inspira si te ajuta, sa scapi de negativitate si de probleme lumii. Mergi intr-o calatorie magica cu “Calatorul”. Exploreaza scenele frumoase si incredibilele momente ale experimentatorului. Te vei descoperi razand, plangand si contempland propria calatorie a vietii. Pana la urma, vei gasi calea care este adevarata pentru tine.” 

marți, 13 septembrie 2011

SPAŢIUL SPIRITULUI



Filmul poate fi descarcat de aici: Spatiul Spiritului

Oameni de stiinta si autori spirituali (Alan Wolf, Edgar Mitchell, Don Miguel Ruiz, Linda Backman etc.) se aduna pentru a discuta lucruri fundamentale despre viata: “De unde provenim noi oamenii?”, “De ce ne aflam aici?”, “Unde ne indreptam?”, “Ce inseamna toate aceste lucruri?” Pot fizica cuantica, stiinta, filosofia si religia sa raspunda la toate aceste intrebari?

luni, 5 septembrie 2011

Living Luminaries-Iluminatii zilelor noastre


Minti luminate from strongheart181 on Vimeo.

Documentarul poate fi descarcat de aici: http://www.megaupload.com/?d=MG84JKPP

Subtitrarea este inclusa in film.

duminică, 4 septembrie 2011

Legea rezonantei - subtitrare romana



Greg Braden impreuna cu alti cercetatori au pregatit un documentar revolutionar, care incearca sa explice una din legile care stau la baza universului nostru si anume legea rezonantei.
In el, veti avea bucuria/ocazia sa ii (re)vedeti pe dr. Bruce Lipton si Rupert Sheldrake, Masaru Emoto, Eric Pearl, Gregg Braden, J.J.Hurtak, Pat Atanas, James Sigafoose, Ervin Laszlo, Lynne McTaggart si altii...

"Trăim în vremuri interesante! Pentru prima dată în istoria descoperirilor ştiinţifice recente se arată faptul că înţelepciunea învăţăturilor antice a avut dreptate: gandurile noastre au un efect - tot timpul şi în tot universul. Totul este conectat la tot şi această idee se găseşte reflectată în multe domenii ale vieţii, deoarece "Legea Rezonanţei" este de fapt un aspect fundamental al existenţei noastre.
În film sunt ridicate la fileu nişte întrebări :
Daca dorim ceva - cum functioneaza aceasta lege si ce ar trebui facut pentru a avea succes in implinirea acestei dorinte? Care sunt dovezi stiintifice ale puterii gandurilor, sentimentelor şi viziunilor noastre?
Autorul de succes Pierre Franckh pune aceste întrebări şi multe altele la 25 de cercetători şi experţi din întreaga lume şi a creat un film documentar revoluţionar care să conecteză două lumi: lumea spirituală şi cea ştiinţifică. Pe parcursul unui an, el a călătorit în jurul lumii, a luat interviuri multor oameni faimoşi, oameni de stiinta şi experţi foarte importanţi printre care enumerăm pe : Dr. Bruce H. Lipton, Gregg Braden, dr. Rupert Sheldrake, Prof. Dr. Dr. Ervin Laszlo, Prof. Dr. Fritz A. Popp, Lynn McTaggart Bärbel Mohr, Prof. Dr. James Hurtak, Dr. Masaru Emoto, dr. Eric Pearl, prof. dr. Hans-Peter Dürr, Dr. James L. Oschman, Dr. John Hinwood, Dr. James M. Sigafoose, Patricia Atanas, Dr. Peter Bancel, Renée Coltson, dr. Desiree Hurtak, Anna Rocker, Isabelle de Fallois, Michaela Merten, Julia Franckh, Fantuzzi, Lionel Wharton şi Max Alberti.

vineri, 2 septembrie 2011